• Monday

  Lukket

 • Tuesday

  9.00 - 17.30

 • Wednesday

  9.00 - 17.30

 • Thursday

  9.00 - 19.00

 • Friday

  9.00 - 17.30

 • Saturday

  9.00 - 13.00

 • Sunday

  Lukket

Hårfin – Salonen

Lidt om Hårfin...

At etablere en ny salon helt fra bunden, er noget man virkelig skal ville, for at få det til at lykkedes. I 2017 havde jeg en drøm om, at åbne en salon, som skulle give vores gæster en mulighed for at vælge en salon, hvor håndværket er i top, produkterne er bæredygtige og service er en selvfølge! Hvor stemningen er hyggelig og der er plads til alle. 

Det er lykkedes! Og det er jeg meget taknemmelig for.

I dag er vi 4 hårfine frisører, som elsker det vi laver. Julie, Camilla, Maria & Eva.

Vi nyder at gå på arbejde og forkæle vores kunder. Vi nyder at lave lækkert hår, og vi er fyldt med en masse gode idéer.

Vores fokus er selvfølgelig dig som kunde.

For at yde den bedste service og know how tager vi på en masse kurser – gerne et par gange om året, for at udvikle og nørde i det, som vi elsker at lave. Af specialer kan nævnes Hair Extensions med den mest eksklusive og skånsomme metode. Balayage med alt hvad dertil hører af teknikker for at opnå de smukkeste resultater og Curly klip, til det naturligt krøllede hår, som skal tæmmes på naturlig vis. 

Hårfin ligger i Odenses skønne pariserkvarter – Vintapperstræde, en gade som ynder af liv og hyggelig stemning. Om sommeren summer gaden af liv fra caféerne, og om vinteren er der hygge med vores kendte lystæppe, som går igennem hele gaden.
Det er så skønt, at få lov at arbejde sådan et sted med sådan en hyggelig stemning – året rundt!

Er det måske første gang, du besøger Hårfin eller tænker du, at der skal ske noget helt særligt, som måske vil kræve ekstra tid? – så ring gerne ind til os i salonen 66 10 11 12, eller skriv til os på: kontakt@haarfin-odense.dk så vi er sikre på, at der booket tid nok til dig.

Du kan tro, vi glæder os til at se dig §:O)

Hårfine hilsner

// Eva