• Monday

  LUKKET

 • Tuesday

  9.00 - 17.00

 • Wednesday

  9.00 - 17.00

 • Thursday

  9.00 - 17.00

 • Friday

  9.00 - 17.00

 • Saturday

  LUKKET

 • Sunday

  LUKKET

Bag om Hårfin Extensions

Fra Hårfin til Hårfin Extensions ...

At etablere en ny salon helt fra bunden, er noget man virkelig skal ville, for at få det til at lykkedes. I 2017 havde jeg en drøm om, at åbne en salon, som skulle give vores gæster en mulighed for at vælge en salon, hvor håndværket er i top, produkterne er bæredygtige og service er en selvfølge! Hvor stemningen er hyggelig og der er plads til alle. 

Det er lykkedes! Og det er jeg meget taknemmelig for.

I 5 år drev jeg Hårfin i Vintapperstræde 41 med god succes. 

Nu er Hårfin så blevet til Hårfin Extensions - Salonen er flyttet til Lottrups Gård 4, 5000 Odense C, i de hyggeligste lokaler med ro og hygge. 

Drømmen gik fra at være en stor salon med liv og glade dage til en lille hyggelig salon med fokus på Hair Extensions og fokus på piger, som ønsker et hår, de ikke selv naturligt har. Eller piger, som ikke kan vente på, at håret gror ud. 
At jeg nu har valgt at lægge alle mine kræfter i Extensions, betyder, at du som kunde kan stole på et professionelt resultat og en expertviden, som er bygget op igennem mange år. 

Hårfine hilsner

// Eva

EVA 

Jeg hedder Eva og er indehaver af Hårfin Extensions.

Jeg er uddannet frisør i 1995 hos La Frisette, Steen Frank. I årenes løb har jeg været hos forskellige saloner bl.a. Art Of Hair og Vision. Jeg har tidligere, i 5 år, drevet egen salon By Goldmann, Pantheonsgade og for nyligt drevet Hårfin i Vintapperstræde 41 i yderligere 5 år.

Med mere end 25 års erfaring i frisørfaget, har jeg gjort mig ret mange erfaringer hvad klædelighed og faglighed angår. 

Min største passion er at lave Hair Extensions, og derfor har valgt at lægge alle mine kræfter i dette speciale.

Jeg har kursusbevis fra Djarling, og i salonen benytter jeg selvfølgelig kun det mest lækre hår på markedet.

Det ultimative for mig er at forkæle folk, at få lov at se dem være ekstra glade for noget, som jeg har præsteret - det er det hele værd!

Du vil altid kunne finde kvalitetsprodukter på hylderne, som er særligt udvalgt til Hair Extensions. De fleste af produkterne er godkendt til "Grøn Salon", det giver en vished for både mig som frisør, men også dig som forbruger, om at produkterne ikke indeholder unødige kemikalier. 

Jeg glæder mig så meget til at se dig i salonen.