• Monday

  Lukket

 • Tuesday

  9.00 - 17.30

 • Wednesday

  9.00 - 17.30

 • Thursday

  9.00 - 19.00

 • Friday

  9.00 - 17.30

 • Saturday

  9.00 - 13.00

 • Sunday

  Lukket

Hårfin – Salonen

Lidt om Hårfin...

At etablere en ny salon helt fra bunden, er noget man virkelig skal ville, for at få det til at lykkedes. I 2017 havde jeg en drøm om, at åbne en salon, som skulle give vores gæster en mulighed for at vælge en salon, hvor valget om miljøvenlige produkter, god tid, ro og hygge stod øverst.

Det er lykkedes! Og det er jeg meget taknemmelig for.

I dag er vi 4 hårfine frisører, som elsker det vi laver. Julie, Kia, Maria & Eva.

Vi nyder at gå på arbejde og forkæle vores kunder. Vi nyder at lave lækkert hår, og vi er fyldt med en masse gode idéer.

Vores fokus er selvfølgelig dig som kunde.

For at yde den bedste service og know how tager vi på en masse kurser – gerne et par gange om året, for at udvikle og nørde i det, som vi elsker at lave.

Hårfin ligger i Odenses skønne pariserkvarter – Vintapperstræde, en gade som ynder af liv og hyggelig stemning. Om sommeren summer gaden af liv fra caféerne, og om vinteren er der hygge med vores kendte lystæppe, som går igennem hele gaden.
Det er så skønt, at få lov at arbejde sådan et sted med sådan en hyggelig stemning – året rundt!

Vi er så heldige, at vi kun benytter kun de allerbedste økologiske og naturlige hårfarver på markedet, nemlig NATULIQUE som er et verdenskendt firma der er grundlagt her i Danmark . De giver os mulighed for både at farve dit hår på den mest skånsomme og naturlige måde. NATULIQUE´s produkter beskytter dit hår og din hovedbund, så selv den mest sarte hud faktisk kan tåle behandling. Vores farver dækker grå hår 100% og forbedrer over tid dit hår’s kvalitet.

Er det måske første gang, du besøger Hårfin eller tænker du, at der skal ske noget helt særligt, som måske vil kræve ekstra tid? – så ring gerne ind til os i salonen 66 10 11 12, så vi er sikre på, at der booket tid nok til dig.

Du kan tro, vi glæder os til at se dig §:O)

Hårfine hilsner

// Eva