• Monday

  Lukket

 • Tuesday

  9.00 - 17.30

 • Wednesday

  9.00 - 17.30

 • Thursday

  9.00 - 19.00

 • Friday

  9.00 - 17.30

 • Saturday

  9.00 - 13.00

 • Sunday

  Lukket

velkommen

til en ny smuk begyndelse

med 100% ægte kvalitetshår fra Djarling

Din hårdrøm bliver til virkelighed
1

Allerførst booker du en tid til en samtale (gratis & uforpligtende) eller sender os en mail med billede af dit eget hår samt billede af dit ønskede drømmehår.

2

Du kommer i salonen til aftalt tid. Vi kigger på placering af håret og klædelighed.

3

Nu skal dit eget hår skånsomt væves i en fin fletning langs hovedbunden, hvorpå extensions næsten usynligt skal påsættes.

4

Nu bliver drømmen virkelig – dine extension bliver påsyet og tilpasset vævekanterne.

5

Vi tilretter og frihåndsklipper nu extensionsene, så de passer perfekt til dit eget hår.

6

WOW! Nu kan dit nye hårliv begynde – et liv med nemt og fyldigt hår.

NY KUNDE? 

Er du ny i Extensions-verden, book da allerførst tid til en samtale, som er gratis og uforpligtende. Her viser vi dig dine muligheder i lige netop dit hår!

 

VELKOMMEN TIL HÅRFIN OG VORES DJARLING HAIR EXTENSIONS!

Hos Hårfin bliver du, ved allerførste besøg, mødt af vores extensionist, Eva, som har mange års erfaring i at lave alle slags extensions. Hun kan guide dig til det rigtige valg, uanset hvad dine drømme eller problemer måtte være. 

Hver kunde og et hvert hår er unikt – det er derfor vi viser dig lige præcis dine muligheder med extensions. Det skal passe til dig og det du drømmer om. 

Hos Hårfin benytter vi Djarling Hair Extensions, som er 100% ægte hår af topkvalitet – måske nok den bedste på markedet, og den som minder mest om skandinavisk hår.

Hos Hårfin er vi uddannet med Djarling´s unikke flettemetode, som er den allermest skånsomme metode der findes. Ingen brug af lim og kemikalier – rent håndværk. Det giver dit eget hår naturlig ro til at gro (Læs mere om metoden lidt længere nede under “FLETTEMETODEN”).
Vi har mange års erfaring i påsætning af extensions, du er derfor sikret et lækkert resultat, hvor dit eget hår ikke lider overlast.

Vi kan trylle med extensions, så fortvivl derfor ikke, hvis dit hår virker håbløst tyndt og du tænker, at det ikke kan lade sig gøre – det kan det ofte!

Hvorfor benytter vi kun flettemetoden?, kunne du spørge. Der findes mange brugte metoder på markedet:
Hot fusion, som er enkelte totter hår, der bliver limet på dit hår.
Cold fusion, som er enkelte hårtotter der bliver klemt fast på dit hår med små metal- eller gummi-connectorer.
Tape Extensions – hele baner af hår, der bliver tapet på dit eget hår.
Og sikkert mange flere andre typer af extensions.

Grunden til, at vi har valgt udelukkende at gøre brug af Djarling´s unikke flettemetode skyldes, at vi igennem mange år har erfaret, at dit hår ikke lider overlast med denne håndværksmæssige milde metode.
Du skal forestille dig, at dine hårstrå skal være i en ny position igennem længere tid. Når vi fletter en vævekant tæt på din hovedbund, så er trækket i dit eget hår helt naturligt. Der er intet der fastholder dit hår i en unaturlig position. Fletningen kan give sig lige præcis nok til, at der ikke er et unaturligt træk fra din hovedbund. Det kan både din hovedbund og dit hår bedst lide.

 

SOM NY KUNDE INVITERER VI DIG TIL EN INFORMATIONS-KONSULTATION – REN INSPIRATION!

Ganske gratis og uforpligtende tilbyder vi dig en samtale i salonen, hvor vi sammen ser på dine muligheder med DJARLING Hair Extensions. Vi viser dig, hvordan dit hår kan komme til at se ud. Her finder vi samtidig din pris, og du får svar på alle de spørgsmål du ønsker. Herefter kan du enten vælge at gå hjem og tænke over, om det er noget for dig eller du kan med det samme booke en tid til dit drømmehår. 

Hvis du ikke har mulighed for at komme i salonen til en “Informations-konsultation”, inden behandlingen – er der også mulighed for, at vi skriver sammen via mail inden. Her skal du sende en mail til: kontakt@haarfin-odense.dk og vedlægge et foto af dit eget hår, samt dit drømmehår. Så finder vi en løsning på den måde. 

FLETTEMETODEN:

Hos Hårfin benytter vi udelukkende den mest skånsomme metode – “Flettemetoden”.
For at forklare, hvorfor flettemetoden er den mest skånsomme, skal du have lidt viden omkring, hvordan dit hår gror, altså de forskellige faser, dit hår er i.
Kort og forenklet fortalt, så findes der 3 forskellige faser, som dit hår på skift befinder sig i:

1. Anagen fase/ Vækstfasen – varer gennemsnitligt 3 – 5 år, enkelte mange flere år. Her gror dit hår i det tempo, som dine gener tillader det. (ca. 85% af dit hår befinder sig i denne fase).

2. Katagen fase/ Overgangsfasen – varer ca.  3 – 4 uger. Hårsækken krymper, inden håret falder ud. (Ca. 1% af dit hår befinder sig i denne fase).

3. Telogen fase/ Hvilefasen – varer ca. 3 – 4 måneder. Hårstrået bliver langsomt afvist og falder til sidst af. (Ca. 14% af dit hår befinder sig i denne fase). 

Det er bestemt via vores gener, hvor lang vores hår´s levetid er, og hvor længe faserne præcist varer. Det er derfor du indimellem ser folk, med ekstremt langt hår, imens andre knapt kan få det længere end til skuldrene.
Det spiller selvfølgelig også ind, hvordan du spiser, og om du indtager vitaminer osv. Men grundliggende handler det om DNA.

Nu ved du det… at det altså er forskelligt, hvordan, hvornår og hvor længe dit hår er i de forskellige faser.
I mine mange år som frisør med speciale i Hair Extensions, har jeg arbejdet med alle metoder, og min erfaring har lært mig en masse om emnet. Erfaring, som jeg vil dele med dig.

Flettemetoden udskiller sig ved, for det første, at være rent håndværk. D.v.s. der bruges hverken lim, plast eller metal – kun en lille bitte håndflettet fletning. I denne fletning, fletter vi samtidig fiberhår med ind, det gør vi for at skabe mere stabilitet og grundlag for bagefter at kunne påsy Hair Extensions. Fiberhåret er modstandsdygtigt og skåner dit eget hår, så der ingen skade sker.
Se en fletning for dig – prøv at forstil dig, hvordan du rent faktisk kan trække selve snoningerne en lille bitte smule fra hinanden. Se… det er her der er plads til alle slags hårstrå, både dem der gror, dem der hviler og dem der fælder. Ingen hårstrå er så hårdt fikseret, at der bliver trukket ufrivilligt i dem.

Skriv til mig, hvis der er mere du vil vide, så prøver jeg, at forklare det nærmere 🙂

// Eva – Hair Extensionist ved Hårfin

 

INDEN DIN FØRSTE BEHANDLING:

Dit eget hår skal allerhelst være ca. 15 cm langt fra bund til spids (Vi kan dog flette i kortere hår, vær dog opmærksom på, at fletningerne her kræver mere forsigtighed fra din side, da de ikke er helt så holdbare, som hvis du har længere hår). Dit eget hår må helst ikke være porøst eller medtaget, da det kan give et dårligere resultat.

Der skal lægges et depositum på 500,- kr. ved booking af tid – modregnes naturligvis slutprisen. Depositum kan ikke refunderes.
Depositummet fratrækkes ved 1. behandling. Depositum går tabt, hvis du udebliver eller aflyser din tid.

Lad dig inspirere