• Monday

  Lukket

 • Tuesday

  9.00 - 17.30

 • Wednesday

  9.00 - 17.30

 • Thursday

  9.00 - 19.00

 • Friday

  9.00 - 17.30

 • Saturday

  9.00 - 13.00

 • Sunday

  Lukket

velkommen

til en ny smuk begyndelse

med 100% ægte kvalitetshår fra Djarling

Din hårdrøm bliver til virkelighed
1

Allerførst booker du en tid til en samtale (gratis & uforpligtende) eller sender os en mail med billede af dit eget hår samt billede af dit ønskede drømmehår.

2

Du kommer i salonen til aftalt tid. Vi kigger på placering af håret og klædelighed.

3

Nu skal dit eget hår skånsomt væves i en fin fletning langs hovedbunden, hvorpå extensions næsten usynligt skal påsættes.

4

Nu bliver drømmen virkelig – dine extension bliver påsyet og tilpasset vævekanterne.

5

Vi tilretter og frihåndsklipper nu extensionsene, så de passer perfekt til dit eget hår.

6

WOW! Nu kan dit nye hårliv begynde – et liv med nemt og fyldigt hår.

NY KUNDE? FÅ GRATIS VÆVEKANTER!

Er du ny i extensionsverdenen har vi et særligt tilbud til dig!

Læs mere under “SOM NY KUNDE”

 

VELKOMMEN TIL HÅRFIN OG VORES DJARLING HAIR EXTENSIONS!

Hos Hårfin benytter vi Djarling Hair Extensions, som er 100% ægte hår af topkvalitet – måske nok den bedste på markedet, og som minder mest om skandinavisk hår.

Hos Hårfin er vi uddannet med Djarlings unikke flettemetode, som er den allermest skånsomme metode der findes. Ingen brug af lim og kemikalier – rent håndværk. Det giver dit eget hår naturlig ro til at gro.
Vi har mange års erfaring i påsætning af extensions, du er derfor sikret et lækkert resultat, hvor dit eget hår ikke lider overlast.

Vi kan trylle med extensions, så fortvivl derfor ikke, hvis dit hår virker håbløst tyndt og du tænker, at det ikke kan lade sig gøre – det kan det ofte!

Hvorfor benytter vi kun flettemetoden?, kunne du spørge. Der findes mange brugte metoder på markedet: Hot fusion, som er enkelte totter hår, der bliver limet på dit hår. Cold fusion, som er enkelte hårtotter der bliver klemt fast på dit hår med små connectorer. Tape Extensions – hele baner af hår, der bliver tapet på dit eget hår. Og sikkert mange flere andre typer af extensions.

Grunden til, at vi har valgt udelukkende at gøre brug af Djarlings unikke flettemetode skyldes, at vi igennem mange år har erfaret, at håret ikke lider overlast med denne håndværksmæssige metode. Du skal forestille dig, at dine hårstrå skal være i en ny position igennem længere tid. Når vi fletter en vævekant tæt på din hovedbund, så er trækket i dit eget hår helt naturligt. Der er intet der fastholder dit hår i en unaturlig position. Fletningen kan give sig lige præcis nok til, at der ikke er et unaturligt træk fra din hovedbund. Det kan både din hovedbund lide og også dit hår.

SOM NY KUNDE
… får du flettekanterne gratis første gang du får dine extensions i, mod at vi må tage før- og efterbilleder af dit nye hår. Det betyder, at du blot skal betale for håret. Tilbuddet gælder hos alle frisørerne i salonen – undtaget hos Eva.

VI INVITERER DIG TIL EN INFORMATIONS-KONSULTATION – REN INSPIRATION!

Ganske gratis og uforpligtende tilbyder vi dig en samtale i salonen, hvor vi sammen ser på dine muligheder med DJARLING Hair Extensions. Vi viser dig, hvordan dit hår kan komme til at se ud. Her finder vi samtidig din pris, og du får svar på alle de spørgsmål du ønsker.

INDEN DIN FØRSTE BEHANDLING:

Dit eget hår skal allerhelst være ca. 15 cm langt fra bund til spids (Vi kan dog flette i kortere hår, vær dog opmærksom på, at fletningerne her kræver mere forsigtighed fra din side, da de ikke er helt så holdbare, som hvis du har længere hår). Dit eget hår må ikke være porøst eller medtaget, da det vil give et dårligere resultat.

Der skal lægges et depositum på 500,- kr. ved booking af tid – modregnes naturligvis slutprisen. Depositum kan ikke refunderes.
Depositummet fratrækkes ved 1. behandling.

Lad dig inspirere

FØR/EFTER BILLEDER AF VORES EXTENSIONS