• Monday

  Lukket

 • Tuesday

  9.00 - 17.30

 • Wednesday

  9.00 - 17.30

 • Thursday

  9.00 - 19.00

 • Friday

  9.00 - 17.30

 • Saturday

  9.00 - 13.00

 • Sunday

  Lukket

Need To Know

VEDLIGEHOLD:

Dine Hårfine Hair Extensions har brug for at blive genplaceret/ oprykket ca. hver 6 - 8 uge, afhængig af, hvor hurtigt dit eget hår gror.

Her får du lavet en ny håndvævet kant/fletning, da det er groet for langt ud. Vi tager håret forsigtigt af, fletter en ny fletning og syer det på igen. Præcis som første gang du var hos os - det eneste, som bliver genbrugt, er de baner Djarling Hair Extensions, som du købte første gang du var hos os. D.v.s. du kun betaler for genplaceringen.

Book din tid i god tid - for at være på den sikre side.

 

VASK:

Håret vaskes højst et par gange om ugen - vask kun hovedbunden og sørg for at håret ikke filtrer sammen. Bor du i et område med hårdt vand, er det her særligt vigtigt, at du springer hårvask med shampoo over i selve extensionsene og udelukkende bruger balsam.
Af produkter har vi testet og anbefaler derfor:

 • Fra Iles - Alle produkter i serien
 • Fra Rover Hair - Smoothing serien
 • Fra Innersense - Hydrating serien
 • Fra Olaplex - Alle produkter i serien - dog skal der også benyttes anden serie indimellem, da Olaplex ikke arbejder udenpå skællaget, som hair extensions har brug for.

Hvis nødvendigt anvendes særlig hovedbundsshampoo, dog kun i hovedbunden.

Vask kun hovedbunden og tilfør først kur og derefter conditioner med strygebevægelser nedad - må ikke rodes igennem som ved vask af dit eget hår.

Skyl ikke balsam for grundigt ud af længderne - det skal stadig føles blødt.

Efter vask anbefaler vi, at du bruger et leave-in produkt fra et af de ovenstående brands, sammen med heatprotection produkter.

Lad håret hænge løst efter vask, helst indtil det er tørt. Nænsom føn ved hovedbunden er også en mulighed.

 

BØRSTE

Håret børstes grundigt og forsigtigt igennem 1 gang om dagen, start udefra og arbejd dig ind mod fletningerne. Vi anbefaler vores lukusbørste uden dupper med både svinehår og nylon til brug ved flettekanten og over denne. Ude i længderne kan du med fordel bruge vores detangling børste, denne må dog ikke nærme sig fletningerne.

 

ANDRE PRODUKTER

Vi anbefaler ikke, at du bruger andre produkter i dit hår, end vores, da vi ikke har testet dem. Du kan ikke reklamere over håret, hvis du ikke benytter de produkter vi anbefaler.

Har du brug for ekstra fylde i dit eget hår i toppen, anbefaler vi, at du bruger en volumespray ved rødderne, dog kun i dit eget øverste hår.

Pas på med pulver og pulvertørshampooer, de kan øge muligheden for sammenfiltring i håret. Må dog gerne bruges i dit eget hår øverst.

 

UNDGÅ

 • At gå i seng med vådt hår
 • At lade håret flyde frit i vand, f.eks. i badekar
 • Toupering i extensionsene
 • Salt- og klorholdigt vand
 • At vaske dit hår med hovedet nedad - det vil få det til at filtre
 • At filtre rundt i håret ved vask - vask kun hovedbunden og brug conditioner i længderne
 • At vaske håret i for varmt vand. Slut gerne af med køligere vand - varme får hårstrået til at åbne sig, og et åbent hår er mindre modstandsdygtigt og mere tørt
 • At rive i håret - kan det ikke redes ud i fugtigt hår, vent da til det er mere tørt
 • At putte kemi i håret.

 

FØN, GLATTE- OG KRØLLEJERN

Håret føntørres grundigt, men nænsomt ved fletningerne, så din hovedbund kan ånde, og så håret ikke filtrer sammen - afslut med kold luft.

Håret tørres altid inden du går i seng, for at undgå at det filtrer sammen - gå ALDRIG i seng med vådt hår.

Håret skal styles med krølle- eller glattejern for at lægge skællaget ned.

Undgå for høj varme - maks. 185 grader C.

Benyt altid heatprotection, både inden du føntørrer og igen inden du evt. bruger krølle- eller glattejern.

 

 

HOLDBARHEDEN OG PLEJE:

Vi har udarbejdet en manual, som du kan hente i salonen. Og ellers kan du læse med her.

Håret er ægte hår, det vil derfor være meget individuelt, hvordan håret opfører sig og holdbarheden vil variere. Derfor anbefaler vi, at du følger pasningsvejledingen grundigt, for at få længst mulig glæde af dit smukke hår.
Ydermere har extensionsene været igennnem en lang behandling inden du fik dem på - så jo bedre du kan behandle dem - jo længere holdbarhed.

Umiddelbart siger man, at holdbarheden er fra 3 mdr. helt op til 1 år. Gennemsnitligt, har de fleste glæde af deres hår i ca. 9 mdr., hvorefter de så skifter det ud. 

EN VIGTIG TING DU SKAL VIDE: Extensions kan påvirkes meget, at dit eget hårs tilstand. Så hvis dit eget hår er medtaget, og du vælger at få extensions i, kan det betyde en kortere levetid for dine extensions. Det skyldes at dine spidser højst sandsynligt er lidt "fiskekroge-agtige", denne slags modhager kan tage fat i skællaget på extensionsene og gøre dem krusede. Det kan højst sandsynligt afhjælpes med god pleje og vedligehold - men du skal vide det. 

Marven i kernen af hårstrået udtørres ved forkert pleje og forkerte produkter og bør derfor skiftes, hvis dette sker, så det ikke ødelægger dit eget hår.
Tænk på håret som et stykke silke, der skal passes og behandles med nænsomhed.

Holdbarheden forkortes også, hvis du vælger at farve eller tone det.
Sommer og vinter har også indvirkning på håret. I tilfælde af tørt hår anbefaler vi, at du springer shampoo på extensions over, og nøjes med at bruge balsam.

Hvis du har okker i dit badevand, kan det også risikere at blive grønt. Søg da hjælp i salonen.

Bor du i et område med hårdt vand, vil holdbarheden på dine extensions muligvis også forkortes. Her tilråder vi ekstra blød pleje. 

Håret kan med tiden ændre farve og blive lidt lysere, end da du fik det på. Det skyldes at håret er naturligt.

Hårfin vil rådgive dig, så du vælger de rigtige produkter til dit hår, og dermed får allermest ud af dine nye fine Hair Extensions. Det er vigtigt, at du ikke benytter andre produkter end de anviste, hvis du ønsker længere holdbarhed på håret.

Mange kendisser bruger allerede Djarling Hair Extensions, bl.a. Sanne Salomonsen, Aura Dione, Julie Zangenberg, Tina Lund, Emillie de Forest og endnu flere.

Vi håber, du også bliver glad for dit nye lækre hår.

Følg med på Facebook: Hårfin Odense og Instagram: haarfin_odense for inspiration og lækkerier!

 

REKLAMATION:

Ved reklamation af håret, skal dette ske indenfor 14 dage efter påsætning.
Du kan kun reklamere over håret, hvis du benytter vores anbefalede produkter, da andre produkter kan indeholde stoffer, der kan give uoprettelig skade på håret.
Vi anbefaler ikke, at du får extensions i, hvis dit eget hår er for medtaget. Vælger du alligevel at få det lavet, er dette på eget ansvar og reklamationsretten forsvinder. Her anbefaler vi også, at du får klippet lidt af både dit eget hår, samt extensions ved hver oprykning. 
Du kan ej heller reklamere over håret hvis det bliver farvet eller på anden måde lider overlast. 
Bor du i et område med hårdt vand, er det at betragte som overlast. 

Hårets kvalitet kan påvirkes ved den måde det bliver behandlet på. Dvs. man på ganske kort tid, kan trække al fugten ud af håret, hvis man benytter forkerte produkter. Er dette først sket, kan der være sket uoprettelig skade.
Håret får ikke naturlig næring fra hovedbunden, som dit eget hår gør, derfor kræves der ekstra pleje.
Spørg os derfor altid til råds og følg vores anvisninger.

 

FARVE AF EXTENSIONS:

Vi anbefaler ikke, at du får farve i dine extensions, da hårets tilstand vil ændres og holdbarheden på håret forringes.
Vi kan ej heller garantere, at håret tager imod farve, som dit eget hår gør.
Det er derfor på eget ansvar, hvis du vælger at få farvet dit hår.

 

TIL NATTEN

Første nat kan fletningerne være lidt ømme, da det er en ny stilling for dit hår at være i - bare rolig, det går snart over.

Det er forbudt at gå i seng med vådt/ halvvådt hår pga. risiko for sammenfiltring.

Flet gerne håret til natten eller sæt det på toppen af hovedet i en "ananas", hvis muligt - SOV GODT!