• Monday

  Lukket

 • Tuesday

  9.00 - 17.30

 • Wednesday

  9.00 - 17.30

 • Thursday

  9.00 - 19.00

 • Friday

  9.00 - 17.30

 • Saturday

  9.00 - 13.00

 • Sunday

  Lukket

Frisører

Maria 

Hej, jeg hedder Maria, og har været i Hårfin siden juni 2020.

Min helt store passion er at lave forvandlinger. At vejlede og forvandle dit hår til en lettere hverdag.
Jeg elsker at lave reflekser og Balayage - det er som en leg for mig at udføre disse teknikkmer. Jeg går også meget op i at style hår - og få det bedste frem i hvert enkelt hårstrå.

Curly Girl er helt oppe i tiden, og jeg nyder at arbejde i krøllet hår. Med vores Curly klip, får jeg det bedste frem i dine krøller også selvom du måske ikke selv tænker, at der er så meget gøre. Jeg vil vise dig, hvordan du selv kan gøre det derhjemme, så din hverdag med krøller bliver endnu lettere.  Jeg har selv krøller, måske er det derfor det kommer let til mig.

Udover det er jeg også meget glad for at klippe herrehår. Det har jeg gjort rigtig meget i min læretid, så det sidder i fingrene.

Jeg har altid ønsket mig at komme ind til Hårfin og arbejde.
Hårfin står for alt det jeg godt kan lide, og som jeg synes giver en rar arbejdsdag. Der er god tid til hver enkelt kunde. De produkter vi arbejder med er meget milde og økologiske - det betyder meget for mig.

Jeg håber at se dig i stolen hos mig!

Tak for tilliden og på gensyn!

Kia

Hejsa! Jeg hedder Kia og er Hårfins nyeste frisør.

At komme ind til Hårfin betyder virkelig meget for mig, her får jeg god tid til mine kunder og får lov at arbejde med økologiske produkter, det ser jeg meget frem til.

For mig betyder det meget, at jeg kan sende glade kunder ud af døren.

Jeg er vild med at lave al slags hår og jeg er særligt glad for, at vi hos Hårfin gør det på den naturlige måde. Det naturlige look er det jeg ofte synes er smukkest at lave. Her kan man fremhæve det specielle ved den enkelte kunde ud fra det hun kommer med.

Jeg er også god til at klippe herrehår og har gjort det rigtig meget.

Jeg ser frem til, at se dig i min stol hos Hårfin.

Mange hilsner Kia

Vores elev JULIE

Hej! Jeg er Julie - Hårfins elev.

Jeg elsker denne verden med hår og forandringer, og jeg glæder mig hver dag over at skulle arbejde med alle de spændende teknikker, som frisøruddannelsen byder på.
Og ikke mindst i salonen, hvor jeg får muligheden for at gå i dybden med endnu flere spændende teknikker som: Balayage og babylights. Hair Extensions på den lækre måde, hvor det er rent håndarbejde - her er jeg også godt i gang. Og så glæder jeg mig til at tage udfordringen op med at lære at klippe og style krøllet hår.

Allerede nu er jeg godt igang med at farve bryn og vipper og lave skønne kurbehandlinger med fokus på wellness.  Hvis du booker det hos mig, får du 50% rabat, hvis du nævner rabatten ved booking.

Jeg vil blive super glad, hvis du booker en tid hos mig... glæder mig til at se dig.

Kærlig hilsen

Julie

 

 

Eva 

Jeg hedder Eva og er indehaver af Hårfin og samtidig Hårfins mest erfarne extensionist. Jeg er uddannet i 1995 hos La Frisette, Steen Frank. Jeg har i årenes løb været hos forskellige saloner bl.a. Art Of Hair og Vision. Jeg har tidligere, i 5 år, drevet egen salon By Goldmann, Pantheonsgade.

Med mere end 25 års erfaring i frisørfaget, har jeg altid gjort meget ud af at være fagligt dygtig. Jeg har altid været meget grundig og omhyggelig, så ingenting er overladt til tilfældighederne. Jeg har løbende dygtiggjort mig via forskellige kurser, netop for at følge de nye tendenser - og det bliver jeg ved med. Jeg bruger også meget tid på at videregive min kunnen til mine dygtige assistenter - de bliver løbende vejledt og undervist, så du som kunde er sikret den bedste oplevelse. 
I det hele taget, er vi gode til at sparre med hinanden i salonen, så vi altid føler os inspirerede og glade for at gå på arbejde. 

Min største passion er at lave Hair Extensions og derfor også det jeg bruger mest tid på.  Da jeg har valgt at lægge alle mine kræfter i dette speciale, er det derfor også det eneste du kan booke hos mig. Hvis du ønsker klip, farve eller reflekser, er det en af mine dygtige assistenter, som står til rådighed. 

Jeg har kursusbevis fra Djarling, og i salonen benytter vi selvfølgelig kun det mest lækre hår på markedet.

Det ultimative for mig er at forkæle folk, at få lov at se dem være ekstra glade for noget, som jeg har præsteret - det er det hele værd!

At bruge de allermest skønne og eksklusive produkter i salonen er et absolut must for mig. Derfor vil du altid kunne finde kvalitet på hylderne. Og derfor er jeg også faldet for lige netop NATULIQUE´s økologiske produktserie, som har alt, hvad man behøver!  Jeg elsker, at mine assistenter kan stå med god samvittighed og farve hår, uden at skade miljøet og både din og min hud.

 

Jeg glæder mig så meget til at se dig i salonen.