• Monday

  LUKKET

 • Tuesday

  9.00 - 17.00

 • Wednesday

  9.00 - 17.00

 • Thursday

  9.00 - 17.00

 • Friday

  9.00 - 17.00

 • Saturday

  LUKKET

 • Sunday

  LUKKET

curly klip

Curly Klip giver dine krøller liv

Vores Curly klip er en speciel klippeteknik, hvor dine naturkrøller får den bedste behandling. Teknikken er inspireret af den kendte Curly Girl Method, en metode der er kendt verden over.
Essensen af Curly Girl er bl.a. at undgå produkter med silikone, sulfater og udtørrende alkohol.  Klipningen bliver tilpasset lige præcis dine krøller, så du ikke ender med et hår, som bliver for kort – derimod en frisure som gør det lettere for dig at have krøller!

Vi har brug for ekstra lang tid til vores Curly klipninger, derfor er de mere kostbare end almindelige klipninger. Klipningen bliver udført i tørt hår, så kom med tørt hår, der falder naturligt.

VIGTIGT! Hvis du kommer med et hår, hvor man ikke kan se dine krøller, kan vi være nødsaget til at gøre noget lidt anderledes, for at komme frem til samme resultat. 

Efter klipningen, bliver dit hår vasket i vores low poo shampoo efterfulgt af tilhørende conditioner. Stylingen er en stor del af behandlingen, for at få det bedste frem i dine krøller.

Perfekt til dig som måske ikke altid er så tryg ved at blive klippet hos frisøren.

Du kan booke til almindeligt hår, men har du ekstra tykt og langt hår, book da til det.

Vi vil samtidig vejlede og guide dig i hvordan du vedligeholder dit nye look hjemme.

Ønsker du en farvebehandling sammen med din Curly klipning, ring da i salonen.

VIGTIGT!! Kom med tørt og ikke filtret hår, da vi klipper i det tørre hår først, vasker bagefter og tørrer igen. Kommer du med vådt hår, kan vi være nødsaget til at gøre noget lidt anderledes, for at komme frem til samme resultat. Prisen er dog den samme.

 

priser

Priser

på på balayage/highlights

Sorry, no menu items matched your criteria.