• Monday

  Lukket

 • Tuesday

  9.00 - 17.30

 • Wednesday

  9.00 - 17.30

 • Thursday

  9.00 - 19.00

 • Friday

  9.00 - 17.30

 • Saturday

  9.00 - 13.00

 • Sunday

  Lukket

balayage & reflekser

BALAYAGE/ BABYLIGHTS

Vi er ret glade for vores Balayage-resultater, som vi opnår ved at nørde meget i forskellige teknikker. Behandlingen “Balayage”  er til dig, som ønsker et mere naturligt resultat end der kan opnåes ved almindelige reflekser. Dette skyldes at vi arbejder med flere forskellige teknikker, som tilsammen giver et fantastisk smukt resultat. Se de mange billeder på vores Instagram profil.

Vi arbejder også med root shadow og gloosing/ toning.

Kært barn har mange navne, kort fortalt er forskellen på teknikkerne som følge:

Reflekser er spil i håret med din egen farve imellem. Her kan du ikke regne med at blive meget lys, da dit eget hår er vævet fra imellem reflekserne. Reflekser er “lige tykke” fra bund til spids – modsat Balayage, som er et fade fra spidser og op mod bunden. 

Balayage betyder “at feje”. Her bliver reflekserne fejet ind i håret for mest naturligt look, giver samtidig mindst udgroning. Teknikken foregår ved af afblegningen/ farven bliver fadet fra spidser og op mod bunden. 
Vi laver det oftest i kombination med Babylights. Det er en meget populær behandling, som ikke kræver stor vedligehold. Påregn “reparation over top og måske i kanter hver 4 – 6 måned. Og ny fuld behandling hver 9 – 12 måned. 
Balayage kan kun laves med lysere farve – dvs. den farve vi udfører teknikken med er lysere, end den du har i bunden. Det kan således godt lade sig gøre at lave balayage i et mørkt hår eller med et mørkere look. Enten ved først at lave en mørkere bundfarve eller ved at benytte Rootshadow (Se mere under “Rootshadow”). 
Det kan dog ikke lade sig gøre, at lave Balayage-teknikken med en mørkere farve end din egen hårfarve, da det vil få din bund til at fremstå gennemsigtig eller “flad”.  

Babylights er helt bittesmå reflekser, som giver en smukt naturligt resultat, hvor du kan blive meget lyshåret. Laves oftest i kombination med Balayage. Vi laver altid Babylights i kanter/ hårgrænse ved alle typer reflekser, det giver et fint og naturligt look. 

Root shadow er en fading af toningsfarve fra din hovedbund ud mod længder, for at give dybde. Til dig der ønsker et mørkere look fra bunden. Mørkere bundfarve kan også indfarves på almindelig vis inden ilæg af f.eks. reflekser. 

Glossing er en toningsfarve, som vil lægger ovenpå en anden farve for at ændre kulde/varme-looket. Bruges også til at give maksimal glans i håret. Vi har toninger i alle afskygninger – både kolde og varme. Giver WOW-effekt! Kan også sagtens bookes alene eller sammen med en klipning imellem reflekserbehandlinger for opfriskning. 

Naturligvis benytter vi kun økologiske og naturlige farver!

Uanset hvad du vælger, afhænger resultatet altid af, hvad du kommer med.

Når du booker din tid må du meget gerne lave en kort beskrivelse af dit eget hår (tykkelse og længde) og beskriv hvad du ønsker.

Bemærk alle priser er kun fra-priser. Den endelige pris vil blive udregnet ud fra lige netop dit hår og dine ønsker ved samtale med frisøren i stolen.

Pas på dit tøj, sko og taske og ting du har med, så vi undgår en erstatningssag.

priser

Priser

på på balayage/highlights

 • Balayage

  fra 1.200 - 2.550DKK
  Kontakt os for at få din særlige pris...
Lad dig inspirere